bg_image

Usluge

 

DIZAJN ENTERIJERA

Nudimo vam vrhunski dizajn enterijera za vaš dom ili poslovni prostor. Naš tim stručnjaka za dizajn enterijera posvetiće se svakom detalju kako bi stvorio prostor koji odražava vaš stil i funkcionalne potrebe. Odabiramo pažljivo svaki element, od boje zidova do nameštaja, tako da se sve uklapa u savršen sklad. Sa našim iskusnim dizajnerima, možete biti sigurni da će vaš enterijer biti moderno i elegantno uređen.

 

NAMEŠTAJ PO MERI

Svaki komad pruža najfiniji izbor luksuznog nameštaja za svaki prostor, napravljen po zahtevu. Bilo da je to naš fini trpezarijski sto, naš neo klasični krevet/sofa ili savremena stolica; naš nameštaj je napravljen sa ljubavlju i dostupan je u raznim vrstama drveta i tkanina.

 

MENADŽMENT

Pružajući snažno, stručno vođstvo od početka projekta, klijentima dajemo nivo poverenja i sigurnosti koji im je potreban.

Razvijamo metodologije isporuke programa koje su robusne, transparentne i zasnovane na iskustvu izvučenom iz velikog obima projekata.

 

DEKORACIJA

Čvrsto verujemo da svako ima drugačiji način života, i to se mora poštovati u svakom dizajnerskom projektu. Često je teško uskladiti naše želje sa onim što klijenti žele, ali kada smo gurnuti da rešimo problem, uvek otkrijemo nešto novo. To je lepota odnosa sa našim klijentima.

 

Dizajn enterijera
Dizajn enterijera
Naša strast je stvaranje prostora koji odražavaju individualnost i stil naših klijenata. Bez obzira da li se radi o kući, stanu, kancelariji ili komercijalnom prostoru, mi smo ovde da Vam pomognemo da ostvarite svoju viziju i pretvorite je u stvarnost.
Kuhinje
Kuhinje
Fukcionalne i dobro organizovane kuhinje koje pokazuju jedinstveni dizan i vrhunski kvalitet izrade.
Spavaće sobe
Spavaće sobe
Moderne spavaće sobe sa udobnim krevetom i sofisticiranim krevetnim posteljinama koje privaće pažnju
Dnevni boravak
Dnevni boravak
Dizajn i opremanje elegantnog dnevnog boravka sa luksuznim namestajem i umetnickim detaljima koji vas ističu.
Kupatila
Kupatila
Naša ponuda uključuje raznovrsne komade nameštaja za kupatila, od klasičnih do modernih dizajna, prilagođenih kako prostoru, tako i vašim željama.
Nameštaj
Nameštaj
Izrađujemo sve vrste nameštaja po meri, uključujući kuhinje, spavaće sobe, dnevne sobe, trpezarije, dečije sobe, kancelarijski nameštaj i još mnogo toga.
Poslovni prostori
Poslovni prostori
Dekoracija
Dekoracija
Dekoracija i dizajn nameštaja su ključni elementi koji čine prostor estetski privlačnim i funkcionalnim.
Menadzment
Menadzment
Kombinacija menadžmenta izrade nameštaja i dizajna nameštaja može biti veoma korisna za efikasno vođenje proizvodnog procesa i stvaranje inovativnih i atraktivnih komada nameštaja.