bg_image

O nama Formiqa Design

 

Mi smo tim stručnjaka koji se posvećuje stvaranju jedinstvenog, funkcionalnog i estetski privlačnog nameštaja koji je prilagođen upravo vašim prostorima i potrebama.
Bez obzira da li želite redizajnirati svoj dom, renovirati radni prostor ili opremiti hotel ili restoran, mi smo tu da vam pomognemo da ostvarite svoju viziju.

Naša kreativna ekipa dizajnera i stolara zajedno sa vama će raditi na svakom koraku procesa - od prvog sastanka i preliminarnog dizajna do završne izrade i postavljanja nameštaja.
Vaše ideje, želje i potrebe su nam veoma važne, stoga smo angažovani da vam pružimo personalizovano iskustvo i unesemo vašu jedinstvenu ličnost u svaki komad nameštaja.

Koristeći najkvalitetnije materijale i kombinujući moderne tehnike sa tradicionalnim stolarskim veštinama, garantujemo da ćemo stvoriti nameštaj koji je ne samo lep, već i dugotrajan i funkcionalan.

Naša paleta materijala uključuje prirodno drvo, visokokvalitetne obloge, staklo, metal i još mnogo toga.

Bez obzira da li preferirate klasičan, moderan ili industrijski stil, mi ćemo kreirati nameštaj koji se savršeno uklapa u vaš prostor.

Kako bismo vam olakšali vizuelizaciju, pružamo vam 3D renderinge i vizuelne prezentacije, tako da možete biti sigurni da je dizajn optimalan pre nego što krenemo sa izradom.
Naša iskusna ekipa će se pobrinuti za svaki detalj, od upotrebe prostora do ergonomije, kako bi vaš nameštaj bio ne samo lep, već i funkcionalan.

Verujemo u transparentnost i kvalitetnu uslugu, zbog čega smo posvećeni pružanju vrhunskog korisničkog iskustva.
Naš tim je tu da sasluša vaše ideje, odgovori na sva pitanja i pruži vam stručne savete tokom celokupnog procesa.

Isključivo radimo na porudžbinu po meri, stoga nas kontaktirajte danas kako bismo počeli sa stvaranjem jedinstvenog nameštaja koji će oplemeniti vaš prostor.

 

Zajedno ćemo pretvoriti vaše ideje u stvarnost!